Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1)

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1). It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1) is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They're fine and they look wonderful. Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1) is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1) is 4-6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1) estimated approx 1 hora y media.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1) using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.
¿Que os parecería meteros en cocina y que en vez de un plato os salieran 3? Ojalá siempre fuera así verdad?? Pues en este caso obtendremos con nuestra olla GM unas Pechugas de Pollo escalfadas, un caldo y una crema de verduras. Vamos al lío!!
Ingredients and spices that need to be Take to make Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1):
- 1 litro agua
- 2 zanahorias
- 1 Apio
- 1 Puerro
- 1 Calabacin
- 1 Nabo
- 1 Patata
- 1 Kg Pechugas de Pollo
- 2 Huevos
Steps to make to make Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1)
- Lo primero que vamos a hacer es un caldo corto. Para ello ponemos en la Cubeta 1 litro de agua y mucha verdura. Yo puse apio, puerro, patata, nabo, zanahoria y calabacín. También agregué un par de huevos duros envueltos en Papel Film para tener huevo duro para una sopa que pienso hacer luego. Programamos Menú turbo 8'. Cuando acabe, despresurizamos manualmente y sacamos la verdura y los huevos.

- Trituramos la verdura y ya tenemos el primer plato: una deliciosa crema o, si lo prefieres, podemos usarla como salsa para la pechuga que haremos ahora. Los huevos los reservamos

- Ahora programamos Menu Escalfar 60’. Cuando oigamos los 3 pitidos, introducimos las pechugas en el caldo. Al terminar, las sacamos y las loncheamos. Podréis apreciar al cortarlas lo jugosas y tiernas que quedan. Nada que ver con otro tipo de cocinados. La Pechuga tiene fama de quedar muy seca pero os aseguro que escalfadas estarán jugosas como nunca las habéis probado.

- ¿Que nos ha quedado ahora en la Cubeta? Pues el caldo resultante después de hacer el caldo Corto y de escalfar las pechugas....Un caldo sin grasa, con todo el jugo y las vitaminas de las verduras y del pollo que podrás usar como quieras: en arroces, guisos, para congelar o, como hice yo, para hacer una sopa añadiendo fideos, jamón picado y el huevo que hicimos en el caldo corto picado

- ¿Veis? 3 platos en uno en poco mas de una hora y, sin casi atención por tu parte. Tienes una crema de verduras, unas pechugas escalfadas y Sopa con Caldo Casero ¿hay quien de mas??

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan and adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or even more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make easy adjustments to achieve this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. As for basic food preparation skills for beginners you do not need to discover them but only if you grasp some simple cooking techniques.
This isn't a total overview to quick as well as easy lunch dishes yet its good food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Quick Pechuga de Pollo Escalfada, crema de Verduras y Caldo (3 platos en 1). Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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