Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok

Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok estimated approx 30'(+ 60' macerado).

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok using 14 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

#cookpadmycook. Esta receta es un tres en uno. Rápida, sana y rica. Se puede maridar con una Cerveza Estrella de Galicia bien fría.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok:

  1. 800-1200 g Pechugas de Pollo (4 Pechugas)
  2. 140 g Zanahorias (2 Zanahorias)
  3. 220 g Manzana Golden (1 Manzana)
  4. 140 g Netos Maíz (1 lata)
  5. 20 g Mantequilla
  6. Aceite de Oliva Virgen Extra (A.O.V.E.)
  7. Sal
  8. Macerado y Salsa para el Pollo:
  9. 30 g Salsa de Ostras
  10. 180 g Zumo de Naranja (Zumo de 2 Naranjas de 350 g)
  11. 10 g Salsa de Soja
  12. 30 g Miel
  13. 100 g Málaga Virgen De.O. Pedro Ximénez (P.Por.)
  14. 60 g Nata

Instructions to make to make Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok

  1. Se mezcla en un bol o cuenco, el zumo de Naranja, la Salsa de Ostras, el Málaga Virgen DO P.x. y la Miel. Se introduce dentro las pechugas de pollo (en una de las caras, le daremos unos cortes en cuadros para que chupe mejor y veamos luego mejor que se hace bien en la sartén) y se deja 30’ en la nevera. Después se le da la vuelta y se deja otros 30’.
  2. Se pone en un Wok a fuego fuerte (6 de 6) la Mantequilla y se añaden por este orden las Zanahorias peladas, lavadas y cortadas en cuadritos, la Manzana pelada y cortada en cuadritos y el maíz. Se baja el fuego a media potencia (3 de 6) y se deja hasta que se dore y se reserva en un plato.
  3. Se pone una sartén a media potencia (4 de 6) y se añade una cucharada de A.O.V.E. Una vez caliente, se añaden las pechugas de pollo y se hacen muy bien por los dos lados. Se pondrán doradas y tostadas por algún lado por la acción de la caramelización de los azúcares.
  4. Por otro lado se añade en el Wok donde se hizo la zanahoria, la manzana y el maíz, a fuego medio (3 de 6) la mezcla de Salsa de Ostras, Miel, Málaga Virgen DO P.x. y Naranja para que vaya reduciendo y posteriormente se añade la Nata a la Salsa y se deja reducir en lo que se van haciendo las pechugas.
  5. Se añaden las pechugas a la Salsa y se dejan 5’ a fuego medio (3 de 6) para que se mezclen los sabores.
  6. Se emplatan las pechugas, a un lado se colocan la zanahoria, la manzana y el maíz y se salsea por encima.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make basic changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes on time. When it comes to standard food preparation abilities for novices you do not require to learn them yet just if you master some easy food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast as well as simple lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Quick Pechugas de Pollo con Salsa de Ostras, Naranja, P.x y Miel con Zanahorias, Manzana y Maíz al Wok. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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