Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia

Hello everybody, it is Jim, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia is something that I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia is 2 comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia:
- 1 pechuga de pollo grandes de unos 450 gr de peso
- 2 dientes ajos muy gruesos
- 2 cucharadas soperas perejil fresco picado no muy fino
- 1/2 cucharada sopera cilantro fresco picado no muy fino
- 1 cucharadita tandoori masala
- 1/4 de una cucharadita de pasta de chiles verdes
- 280 grs arroz bomba
- 1 corteza de clementinas seca
- 5 vainas cardamomo verde
- Sal en roca Marina la necesaria
- 5 cucharadas soperas aceite de oliva virgen extra
- 500 ml agua para cocer el arroz
Steps to make to make Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia
- En primer lugar, cortamos la pechuga en taquitos medianos y la ponemos en un bol.
A continuación, le añadimos el tandoori masala, la pimienta negra granulada, la pasta de chiles verdes y unos granos de sal gruesa.
Seguidamente, le añadimos los dos dientes de ajo laminados, el perejil y el cilantro.


- A continuación, cogemos y mezclamos bien con las manos que es la mejor forma de hacerlo y reservamos en el frigorífico.
Mientras tanto, ponemos una olla pequeña en el fuego, le añadimos el agua, la corteza de clementinas, las cinco vainas de cardamomo y unos granos de sal gruesa.
A continuación, tapamos la olla y dejamos que hierva.


- Pasados unos minutos y que haya hervido el agua.
Añadimos el arroz, removemos un poco para que no se pegue, desespumamos y dejamos cocer según nos recomiende el fabricante de la marca.
Una vez que se haya cocido el arroz.


- Retiramos el fuego, escurrimos y lo dejamos en la misma olla y reservamos.
A continuación, ponemos una sartén en el fuego con las cinco cucharadas de aceite de oliva y cuando esté caliente.
Añadimos una ración de taquitos de pollo y los dejamos cocinar durante unos dos minutos a fuego medio.


- Pasados los dos minutos, le damos la vuelta y los dejamos durante un minuto más, Pasado el minuto, retiramos y reservamos en un plato.
En la misma sartén con los jugos de los taquitos de pechuga y los ajos, añadimos una ración de arroz y lo salteamos durante un minuto y medio y hacemos lo mismo con la última ración y listo.


As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you wish to offer a recipe that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make simple changes to attain this objective. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you do not require to learn them yet just if you master some easy food preparation techniques.
This isn't a complete overview to quick and easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Super Quick Homemade Pechuga de pollo tandoori de cocina creativa de alexis Urrutia. Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment