Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta

Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They are nice and they look wonderful. Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta using 12 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.
Una receta de inspiración hawaiana🍍realizada a baja temperatura en una cocción de 5 horas y media
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta:
- Pechugas de Pollo
- Nuez moscada en polvo
- Sazón 5 especies
- Para la salsa de piña
- 1 lata piña en almíbar de 228 ml
- Jugo natural de 1 lima o 1/2 limón
- 1 unidad anís estrellado
- 1/2 taza café (50 gramos) de salsa agridulce
- 1/2 taza café (50 gramos) de brandy
- 1/2 taza café (50 gramos de soja)
- 1/2 taza café (50 gramos) de miel de abejas
- 2 cucharadas Maizena
Instructions to make to make Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta
- Sazonamos las pechugas de pollo con el sazonador de 5 espe cies por ambos lados. Sí no lo encontraís (suelen tenerlo en tiendas de alimentación asíaticas), podemos hacerlo nosotros mismos con hinojo 45%, canela 5%, pimien ta 20%, anís estrellado 10% y jengibre 20% todo en polvo

- Las ponemos dentro de la Crock pot y les ponemos la nuez moscada. Reservamos

- En un bol grande pasamos a triturar la piña en almíbar, el jugo lo reservamos

- Añadimos la salsa agridulce 1/2 taza de café (50 gra mos)

- Añadimos el brandy 1/2 taza de café (50 gra mos)

- Añadimos la soja 1/2 taza de café (50 gra mos)

- A continuación le toca el turno a la miel 1/2 taza de café (50 gramos). Yo la caliento previamente en el microondas para conseguir 1 textura líquida

- En el bol donde tenemos reservado el líquido del almíbar de piña le añadimos el zumo de 1 lima

- Por último añadimos el almíbar con el zumo de lima y lo mezclamos con la salsa Hawaii, no olvidarnos de poner el anís estrellado

- Ya en la crock pot echamos la salsa de piña cubrien do las pechugas de pollo

- Cerramos la tapa y programamos. En este caso en modo low durante 5 horas y media

- Una vez finalizada la cocción pasamos a espesar la salsa con 2 cucharadas de sopa con maizena por taza de salsa de piña

- Procedemos a emplatar, podemos acompañar el plato con un arroz blanco tipo jazmín

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or more components or is a little more or less spicy, you can make basic adjustments to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes on schedule. As for basic food preparation abilities for newbies you do not require to learn them however only if you master some simple food preparation techniques.
This isn't a total overview to fast as well as simple lunch dishes but its excellent something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Prepare Ultimate Pechugas de Pollo con salsa de piña en olla de cocción lenta. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment