Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala

Hello everybody, it is Louise, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala is one of the most popular of current trending foods in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They are fine and they look fantastic. Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala is 4 personas.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala estimated approx 40 min.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.
Filetillos de pechuga de pollo al tikka curry acompañados de arroz largo aromatizado al tikka masala.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala:
- 700 grs filetillos de pechuga de pollo tamaño gruesos
- 2 dientes ajos muy gruesos picados muy finos
- 3 cucharadas soperas hojas de perejil fresco picado
- 1 cucharadita tikka curry
- 1 cucharadita tikka masala en granos
- 1 puntilla de pimienta negra granulada
- Sal fina Marina la necesaria
- 4 cucharadas soperas aceite de oliva virgen extra
- 3 cucharaditas aceite de sésamo
- 4 cucharadas soperas aceite de girasol
- 3 puñados generosos de arroz largo
- 550 ml agua natural
Steps to make to make Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala
- En primer lugar, ponemos los filetillos de pechuga en un bol y le añadimos, las hojas de perejil fresco picados y los dos dientes de ajo gruesos picados.
Seguidamente, le añadimos las dos cucharaditas de tikka curry, la puntilla de pimienta negra granulada, sal fina Marina al gusto y cuatro de las ocho cucharadas soperas de aceite de oliva virgen extra.

- A continuación, nos ponemos unos guantes y mezclamos bien los filetillos con el resto de ingredientes y dejamos macerar hasta el final en el frigorífico.
Seguidamente, ponemos un cazo con los 550 ml agua en el fuego junto a la cucharada de tikka masala en granos, un poco de sal y dejamos que hierva.
Una vez que comience a hervir, dejamos que siga hirviendo durante cinco minutos para que se aromatice bien el agua con el tikka masala en granos.


- Pasados los cinco minutos, bajamos el fuego, le añadimos el arroz y mezclamos bien con una cuchara. Dejamos que se haga el arroz hasta que haya absorbido todo el agua.
Una vez que el arroz haya absorbido todo el agua.
Pasamos el arroz sin enjuagar en un plato y con un tenedor removemos para que se airee y no se nos pase de cocción porque lo vamos a tomar caliente.


- Seguidamente, le añadimos las tres cucharaditas de aceite de sésamo y removemos bien para que se suelten los granos.
A continuación, ponemos una sartén en el fuego, le añadimos las cuatro cucharadas soperas de aceite de girasol y dejamos calentar.

- Una vez que se haya calentado, colocamos parte de los filetillos y los dejamos un par de minutos por esta parte.
Pasados el par de minutos, le damos la vuelta y los dejamos otros dos minutos y hacemos lo mismo con el resto y listo....


As your experience as well as self-confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or more components or is a bit more or less hot, you can make easy changes to attain this objective. Simply put, start making your dishes on schedule. As for standard cooking skills for beginners you don't need to learn them however just if you grasp some basic cooking strategies.
This isn't a full overview to quick and also very easy lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Quick Filetes de pollo al tikka curry con arroz blanco al tikka masala. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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