Fideuá marinera

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Fideuá marinera. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Fideuá marinera is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes yummy. Fideuá marinera is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Fideuá marinera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fideuá marinera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Fideuá marinera is 2 comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Fideuá marinera using 11 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve it.
En esta fideuá no se han añadido mejillones, pero se pueden añadir si os gustan.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Fideuá marinera:
- 10 almejas
- 1 sepia entera
- 1/2 pimiento verde
- 1/2 pimiento rojo
- 1 alcachofa
- Fideos
- 10 gambas
- 2 dientes ajo
- 1 cebolla
- Caldo de pescado
- 2 tomates para rallar o tomate frito
Instructions to make to make Fideuá marinera
- Poner las almejas con agua y mucha sal para que dejen ir la arena. Las dejaremos en la nevera 1 hora
- Una vez haya pasado la hora, limpiamos bien las almejas, y las ponemos en una cazuela con un poco de agua para que se abran (a fuego medio-alto). Es un proceso rápido, en 5-10 minutos se abriran. Guardar el caldo que ha quedado para añadir después.
- Limpiar la sepia, guardar la melsa y cortarla en trozos pequeños.
- En una paella, añadir abundante aceite y freír la sepia cortada en trozos.
- Después de freír la sepia, retirarla de la paella y guardar.
- En la misma paella, freír las gambas y guardarlas.
- Con el mismo aceite de la paella, freír los fideos hasta que se doren, que no pase mucho tiempo porque no queremos que se quemen (este es un truco para que no se inflen mucho). Una vez fritos, los guardamos.

- Si queda poco aceite, añadir un poco más de aceite. Cortar los pimientos en trocitos pequeños, cortar la cebolla en trozos pequeños también y la carchofa en pequeñas lunas. Pondremos primero las alcachofas con los pimientos.
- Cuando estén los pimientos blandos, añadimos la cebolla y la hacemos bien, hasta que cambie de color. En este momento, añadí dos ajos enteros (así no se queman, se pueden poner sin pelar y retirar si no os gustan)

- Poner en un bote el caldo de pescado para tenerlo caliente antes de añadirlo.
- Añadir el tomate a la paella y bajar el fuego, es importante que el tomate quede bien hecho. Se puede coger dos tomates, quitar las semillas y rallarlos o poner 3 cucharadas de tomate frito
- Añadir los fideos y mezclar bien. En este punto añadimos también la sepia y el caldo de pescado. Añadir un cucharón del agua que han dejado las almejas

- Con el fuego a la mitad, pero que hierva, dejamos que se reduzca el caldo. A la mitad yo añadí las almejas (depende de si han quedado muy hechas o no, se pueden añadir más tarde).
- Cuando se haya reducido el caldo, añadir las gambas (también se pueden añadir cuando aún hay caldo para que coja sabor)

- Por último, poner la paella 5-10 minutos al horno por la parte de abajo a 180 grados para que se seque la fideuá

As your experience and also confidence grows, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a recipe that uses less or more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make basic adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. As for standard cooking abilities for novices you don't require to learn them but just if you understand some easy cooking strategies.
This isn't a full overview to quick as well as very easy lunch dishes but its excellent something to chew on. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Ultimate Fideuá marinera. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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