Fideuá con setas

Fideuá con setas

Hello everybody, it is Jim, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Fideuá con setas. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Fideuá con setas is one of the most favored of current trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They're nice and they look fantastic. Fideuá con setas is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Fideuá con setas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fideuá con setas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Fideuá con setas using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Fideuá con setas:

  1. Ingredientes para 3 personas:
  2. 200 grs fideos de pasta (fideuá)
  3. 450 grs setas variadas
  4. 550 mls de agua
  5. 1/2 cebolla
  6. 1 diente ajo grande
  7. 1 sobrecito colorante con azafrán
  8. 4 cucharadas aceite de oliva
  9. 1/2 cucharadita sal
  10. 1 puñadito perejil fresco picado

Steps to make to make Fideuá con setas

  1. Os quiero comentar que la pasta que yo he usado es la que pone “fideuá” en el paquete y que venden en cualquier supermercado. Me gusta este tipo de pasta pero la pasta original para hacer la auténtica fideuá valenciana o la de Gandía es el fideo del nº 3 de grosor por si queréis haceros con él. Su elaboración es igual aunque también podéis guiaros por las indicaciones del envase.
  2. Colocamos nuestra paellera (la mía es de 26 cms de diámetro) a fuego medio bajo, calentamos el aceite de oliva y pochamos la cebolla bien picadita junto con una pizca de sal. Cuando esté blandita, añadimos el ajo picado y removemos para que no se queme. Cuando las verduras estén listas, incorporamos las setas troceadas y el perejil fresco picado y salteamos durante 3 minutos.
  3. Después, agregamos la pasta y 400 mls de agua, echamos también el resto de sal y removemos con una cuchara de madera. Cuando veamos que casi se ha consumido el líquido añadimos el colorante con azafrán y si es necesario el resto del agua. Yo fui añadiendo según me pedía la pasta. Mezclamos con la cuchara hasta homogeneizar y conseguir que toda la fideuá quede de color amarillo. Es importante ir removiendo la pasta de vez en cuando para evitar que se pegue en el fondo.
  4. Mantendremos la paellera a fuego medio bajo durante aproximadamente 20-25 minutos. Podéis ir rectificando de sal si fuera necesario y hacia el final de la cocción también podéis probar algún fideo para ver si está en su punto. Una vez listo, lo apartamos del fuego y ya podemos servir caliente en platos. A nosotros nos ha gustado mucho porque tiene un fuerte sabor a setas. Además, le echamos un poquito de sal de boletus para intensificar aún más su sabor.

As your experience and confidence grows, you will find that you have extra natural control over your diet and adapt your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or even more components or is a little bit essentially hot, you can make easy modifications to achieve this objective. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not need to learn them however just if you understand some basic cooking techniques.

This isn't a full guide to fast and also easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will get your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Fideuá con setas. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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