Crujiente de tiramisú

Crujiente de tiramisú

Hello everybody, it's John, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Crujiente de tiramisú. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Crujiente de tiramisú is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. Crujiente de tiramisú is something that I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Crujiente de tiramisú, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crujiente de tiramisú delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Crujiente de tiramisú using 7 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

#plato #estrella #delicioso #postre #comida #mascarpone #cacao #chocolate

Ingredients and spices that need to be Get to make Crujiente de tiramisú:

  1. 3 láminas pasta filo
  2. 20 gr cacao en polvo
  3. 250 gr mascarpone
  4. 1 yema de huevo
  5. 100 gr azúcar
  6. 50 gr mantequilla
  7. 100 gr café molido

Instructions to make to make Crujiente de tiramisú

  1. El primer paso es coger una bandeja de horno, ponerle papel sulfurizado encima. Extendemos una lámina de pasta filo encima del papel sulfurizado. A continuación derretimos en el microondas, con cuidado para que no se queme, la mantequilla.
  2. Mojamos el pincel de cocina en la mantequilla y pintamos finamente toda la lámina de filo (pintar no quiere decir embadurnar). Cogemos unos 20 gr de azúcar y los esparcimos por encima de la lámina. Espolvoreamos de café la lámina.
  3. Encima de la lámina que tenemos con la mantequilla, el azúcar y el café, extendemos otra lámina de pasta filo, de manera que quede igual. Repetimos dos veces el proceso de la mantequilla, el azúcar y el café. (Tienes que haber puesto las 3 láminas al acabar, y 3 veces la mantequilla, azúcar y café).
  4. Cuando ya lo tengamos listo con un cuchillo, y mucho cuidado cortamos la elaboración en 20 trozos, sin sacarlo de la bandeja. Encima colocamos otro papel sulfurizado.
  5. Encima del papel sulfurizado ponemos algo que nos haga de peso, para que no suba la masa. Metemos en el horno previamente calentado, 11 minutos a 200 grados. Pasado ese tiempo, tiene que tener esta pinta. Lo dejamos enfriar en una rejilla. Tienen que estar crujientes y nada mantequillosos, sino, poner más tiempo vigilándolos. (No hace falta volverlos a tapar con el peso).
  6. Para el relleno. Batimos el mascarpone con 50 gramos de azúcar y la yema de huevo. Tiene que no notarse los grumos del azúcar. Será el punto idóneo. Lo metemos en una manga y lo refrigeramos.
  7. El emplatado es libre. Os comento cómo acabar este postre. Se pone de base una hoja rectangular de la pasta filo (ya se habrá enfriado), con la manga del relleno, hacemos seis montañas encima de la hoja filo. Encima colocamos otra hoja filo (como si fuera un milhojas) y volvemos a hacer lo mismo con el relleno (6 montañitas esparcidas).
  8. Cogemos otra hoja de pasta filo y la rebozamos boca abajo de cacao en polvo.
  9. Por último, se coloca la hoja de pasta filo rebozada de cacao encima del relleno que habíamos puesto en el punto 7.
  10. Y... ¡¡¡¡A disfrutar!!!!

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make simple changes to attain this goal. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to basic food preparation abilities for novices you do not need to learn them however only if you understand some straightforward food preparation strategies.

This isn't a full overview to fast and simple lunch dishes yet its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food How to Make Speedy Crujiente de tiramisú. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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