Fricando

Fricando

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Fricando. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Fricando is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Fricando is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Fricando, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fricando delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Fricando using 16 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

https://pekandoconeva13.com/2018/04/16/fricando-de-ternera/

THERMOMIX Y CROCKPOT
Esta receta ya la tenía en el blog pero la he borrado por que la he modernizado añadiéndole  las fotos del paso a paso.
Antes solo lo hacía con thermomix y cazuela ahora la hago en la olla lenta porque aparte de que la carne sale súper tierna la salsa queda de vicio después de tanta rato haciéndose poco a poco.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Fricando:

  1. 800 Gramos filetes de ternera tierna
  2. Sal
  3. Pimienta
  4. Canela
  5. Coñac
  6. 50 Gramos setas deshidratadas
  7. 600 Gramos agua para remojar las setas
  8. Picada
  9. 2 dientes ajo
  10. 1 ñora sin tallo ni semillas
  11. Perejil
  12. 50 Gramos aceite
  13. 350 Gramos cebolla pelada y cortada a cuartos
  14. 150 Gramos tomate triturado
  15. 1 pastilla caldo
  16. Mezcla de hierbas (Romero, laurel tomillo….)

Steps to make to make Fricando

  1. Ingredientes:
  2. Ingredientes:
  3. Ponemos a maceraren un bol la ternera durante al menos 2 horas, ponemos sal, pimienta y canela en cada trozo y al final echarle un chorrito de coñac.
    Después de de macerar habrá soltado un liquido que guardaremos para hacer la salsa.
    Ponemos las setas en remojo en un recipiente con el agua asegurándonos que queden bien cubiertas. Las dejaremos así durante media hora (recordar de guardar el agua)
  4. Colocamos la picada en el vaso y le damos 3 golpes de turbo, agregamos los ajos, la ñora y unas ramitas de perejil., programamos 5 segundos en velocidad progresiva 5-7-10. Reservamos esta picada en un recipiente.
  5. Introducimos el aceite en un vaso y programamos 4 minutos, varoma velocidad 1.

    Añadimos la cebolla, la picamos 7 segundos en velocidad 5.

    Seguidamente programamos 17 minutos, varoma velocidad cuchara.

    Agregamos el tomate y la pastilla de caldo, programamos 5 minutos, varoma velocidad 1
  6. Ponemos el agua reservada de haber hidratado las setas y el liquido que ha soltado la ternera de la maceración, programando 10 minutos, varoma velocidad 1, una vez finalizado el tiempo volvemos a programar 10 minutos, temperatura 90 grados velocidad 1.

    Cuando este frío lo trituraremos 20 segundo a velocidad 8-10, una vez terminados estos pasos enharinaremos la carne y la doraremos un poco en una cazuela.
  7. Una vez dorada la introduciremos en nuestra olla lenta y le añadiremos la salsa del vaso y la mezcla de hierbas.
  8. La salsa tiene que cubrir bien la carne, si veis que nos hemos quedado cortos, le añadiremos un poquito más de agua
    Agregamos la picada y las setas hidratadas y lo programamos 4 horas en temperatura baja.

    En mi casa dicen que bueno no, que buenisimoooo, el día que hago fricando tengo que comprar doble de pan, jajajajajaj.

As your experience and also confidence expands, you will find that you have extra natural control over your diet plan and also adapt your diet to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a recipe that utilizes less or more components or is a bit basically hot, you can make easy changes to attain this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for newbies you don't require to learn them however just if you master some simple cooking methods.

This isn't a total guide to quick as well as simple lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Prepare Speedy Fricando. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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